15 Mart 2012 Perşembe

Tavlı bağ teli


İnşaat ve bir çok sektörde kullanılan genelde demir bağlama teli olarak bilinen bu ürünümüz esnek ancak bir o kadar da sağlam yapısı ile çok tutulmaktadır..

Özel uygulanan ısıl işlem sayesinde farklı uygulama alanlarında düğüm atma işlemi güvenle gerçekleştirilebilmektedir. Tellerimiz iki kat ısıl işlemden geçmektedir. Buda kullanıcıya kolaylık ve dayanıklılık sağlamaktadır. Isıl işlemi elektrik ocağında değil brülör ocağında yapmaktayız. B uda tel kalitesini artırmaktadır.

5 Mart 2012 Pazartesi

Şirketimizin ürünleri



Yıldız tel çivi şirketi 1990 lar da kurulmuş tel, çivi üzerine faliyet gösteren bir firmadır. http://www.telcivi.com internet sitesidir. Her türlü çivi ve ve tavlı tel üzerine üretim yapan şirketimiz müşteri memnuniyetini ön plana çıkarmaktadır. Başlıca üretim çeşitlerimiz inşaat çivisi, tavlı tel, çubuk tel ve çelik eşya üzerinedir. Bir çok ürün çeşitlerimizle en iyi kaliteyi en ucuza vermeye çalışmaktayız. Yıldız tel çivi Konya da Anadolu sanayi sitesinde 25 yıla yakın tecrübeyle imalat yapmaktadır. Resmi sitemizdeki telefon numarasından bizlere ulaşabilir fiyatlarımız ve kalitemiz hakkında bilgi alabilirsiniz. 1400 m2 lik alanda kaliteli üretim yapmayı amaç edinen şirketimiz şu ana kadar müşteri memnuniyetinden ödün vermemiştir.

Yıldız Tel, Çivi ve Metal Eşya Ürünleri, Kurutmalık, Ütü Masası, Pazar Arabası Sanayi

1 Mart 2012 Perşembe

İnşaat çivisi

İnşaatların yapımında kullanılan en çok meteryal inşaat çivisidir. Çivi denilince akla ilk gelen iş ise yapım onarım işidir. Çiviler üretim standartlarına göre çok farklı olabilir. Bugün dünya üzerinde on binlerce çivi çeşiti vardır. Çivi üretimi her yıl artmaktadır. Tabiki inşaat teknolojisinin ilerlemesi ve inşaat yapımının çoğalması nedeni ile çivi kullanımı artmaktadır.